Afișez toate cele 6 rezultate

Centrala termica electrica Protherm Ray 14 KE – 14 kw

2,650.00lei (TVA inclus)
Inaltime: 74 cm Latime: 41 cm Adancime: 31 cm Greutate: 34kg Tensiunea de alimentare: 380 V Suprafata incalzita: 110 - 120 mp Trepte de putere: 4 Curent nominal 380 V / sigurante: 25 A Protectie electrica: IP 40 Racorduri tur / retur: 3/4

Centrala termica electrica Protherm Ray 12 KE – 12 kw

2,550.00lei (TVA inclus)
Centrala termica electrica Protherm Ray 12 KE - 12 kw este destinata sistemelor de incalzire cu circulatia fortata a apei, are o putere de 12 kW, se amplaseaza mural si este dotata cu un schimbator de caldura cilindric, cu elemente de incalzire si un bloc hidraulic alcatuit dintr-o pompa de circulare, un senzor de presiune si o supapa de siguranta. Centrala incalzeste apa din unitatea centrala sau singulara a sistemului de incalzire, apa care este mai apoi distribuita caloriferelor individuale sau pentru incalzirea sub podea prin intermediul unei pompe.

Centrala termica electrica Protherm Ray 18 KE – 18 kw

2,750.00lei (TVA inclus)
Centrala termica electrica Protherm Ray 18 KE - 18 kw este destinata sistemelor de incalzire cu circulatia fortata a apei, are o putere de 18 kW, se amplaseaza mural si este dotata cu un schimbator de caldura cilindric, cu elemente de incalzire si un bloc hidraulic alcatuit dintr-o pompa de circulare, un senzor de presiune si o supapa de siguranta. Centrala incalzeste apa din unitatea centrala sau singulara a sistemului de incalzire, apa care este mai apoi distribuita caloriferelor individuale sau pentru incalzirea sub podea prin intermediul unei pompe.

Centrala termica electrica Protherm Ray 21 KE – 21 kw

2,950.00lei (TVA inclus)
Centrala termica electrica Protherm Ray 21 KE - 21 kw este destinata sistemelor de incalzire cu circulatia fortata a apei, are o putere de 21 kW, se amplaseaza mural si este dotata cu un schimbator de caldura cilindric, cu elemente de incalzire si un bloc hidraulic alcatuit dintr-o pompa de circulare, un senzor de presiune si o supapa de siguranta. Centrala incalzeste apa din unitatea centrala sau singulara a sistemului de incalzire, apa care este mai apoi distribuita caloriferelor individuale sau pentru incalzirea sub podea prin intermediul unei pompe.

Centrala termica electrica Protherm Ray 24 KE – 24 kw

3,100.00lei (TVA inclus)
Centrala termica electrica Protherm Ray 24K - 24 kw este destinata sistemelor de incalzire cu circulatia fortata a apei, are o putere de 24 kW, se amplaseaza mural si este dotata cu un schimbator de caldura cilindric, cu elemente de incalzire si un bloc hidraulic alcatuit dintr-o pompa de circulare, un senzor de presiune si o supapa de siguranta.   Centrala incalzeste apa din unitatea centrala sau singulara a sistemului de incalzire, apa care este mai apoi distribuita caloriferelor individuale sau pentru incalzirea sub podea prin intermediul unei pompe. Centralele de 24 si 28 kw se pot cascada pana la 7 centrale (in loc de 2 cat se putea inainte)

Centrala termica electrica Protherm Ray 9 KE – 9 kw

2,350.00lei (TVA inclus)
Centrala termica electrica Protherm Ray 9K - 9 kw este destinata sistemelor de incalzire cu circulatia fortata a apei, are o putere de 9 kW, se amplaseaza mural si este dotata cu un schimbator de caldura cilindric, cu elemente de incalzire si un bloc hidraulic alcatuit dintr-o pompa de circulare, un senzor de presiune si o supapa de siguranta. Centrala incalzeste apa din unitatea centrala sau singulara a sistemului de incalzire, apa care este mai apoi distribuita caloriferelor individuale sau pentru incalzirea sub podea prin intermediul unei pompe.